Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

ADD Erdek Şubesi'nde yeni yönetim

ADD Erdek Şubesi

Denetim kurulu raporunda, Başkan Yeşim Avcı Uğurlu'nun bazı uygulamaları eleştirildi

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Dernek lokalinde, Şemsi Kurtbay’ın divan başkanlığında gerçekleşen genel kurula, 85 üyeden 43’ü katılarak oy kullandı. Oylama sonunda yönetim kuruluna, iki yıllığına şu isimler seçildi:
Zafer Filiz(38), Ahmet Tikveşli(33), Mehmet Boğa(30), Yeşim Avcı Uğurlu(28), Hülya Kabakçı(24), Arif Çölak(22), Sermet Çınar(20)
Genel kurulda disiplin kuruluna Ramazan Ezici, Hüseyin Ekiz ve Mustafa Yetişen, denetleme kuruluna Rahmi Yüksel, Fikret Yırtımcı ve Rahmi Evren seçildiler. Genel kurulda Ankara Genel Merkez delegeliğine ise Ramazan Ezici ve Sakine Kılıç getirildiler.
ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın da başarılar dileyen bir mesajının okunduğu genel kurulda, iki yıldır görevde bulunan ve çalışma raporunda, iki yılda 121 etkinlik yaptıklarını bildiren ADD Erdek Şube Başkanı Yeşim Avcı Uğurlu’nun bazı uygulamaları, Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Eraslan’ın raporuyla, ağır bir dille eleştirildi.
ADD’nin yeni yönetim kurulu, yarın toplanarak görev paylaşımı yaparak, başkanını seçecek. Görev paylaşımında, şube başkanlığına Zafer Filiz’in getirilmesi bekleniyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false